Een tuinposter in uw tuin kan een wereld van verschil maken. Kijkt u op een blinde muur, tegen grauwe stenen of mist u sowieso wat kleur in uw tuin? Een tuinposter kan hier verandering in brengen. Met een tuinposter kunt u ook hele leuke effecten creëren laat uw eigen fantasie zijn vrije loop of laat u inspireren door anderen!

Tuinposter: Inspiratie

Met een tuinposter kunt u hele leuke creaties maken. U kunt de tuinposter plaatsen tegen een blinde muur met daarom heen een aantal planten en andere decoratie. Zo laat je de tuinposter in het geheel opgaan. Wilt u de tuin een zomers aanzien geven, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een veranda met op de achtergrond een uitzicht op een heldere blauwe zee. Zo bied elke tuin verschillende mogelijkheden om een tuinposter te gebruiken.


123tuinposter.nl / Tuindoek.nl  /  Tuinposter.nl

Tuinposter: In uw tuin

Wanneer u een tuinposter in uw tuin wilt hebben zijn er verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een horizontale of verticale tuinposter. U kunt zelfs van uw eigen foto ook een tuinposter laten maken en hiermee is uw tuinposter dus uniek. Wanneer u een keuze heeft gemaakt tussen de verschillende tuinposters heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen de verschillende manieren van bevestigen.

Tuinposter: Bevestigen

Er zijn verschillende mogelijkheden om een tuinposter op te hangen. U kunt ervoor kiezen om een tuinposter te bestellen die zelfklevend is. Hiermee kunt u dan zelf de tuinposter op glas, metaal of bijvoorbeeld hout plakken. Wilt u de poster meer warmte geven met hout dan is een lijst van hout een goede optie voor u. De tuin steeds een andere look en feel geven, dit is snel gerealiseerd met een frame van aluminium buizen. Met dit systeem kunt u steeds de tuinposters verwisselen. Tuinposters kunnen natuurlijk ook zonder ophangsysteem besteld worden.