Steenschotten gebruiken als meubel in of rond het huis. Steenschotten zijn ideaal te gebruiken voor een salontafel, eettafel, schutting, vlonder of vloer in de tuin! Steenschotten hebben een robuuste en geleefde uitstraling die zeer zeker zijn charme heeft.

Steenschotten: Ideeën

Met de schotten kunt u diverse meubels maken, maar behalve voor meubels, bieden ze je ook andere mogelijkheden. Met de schotten is mogelijk om er heel gemakkelijk meubels van te maken, aangezien ze een mooi formaat hebben en u er zelf niet aan hoeft te zagen, spijkeren of lijmen. Een eettafel is zo gemaakt, 2 steenschotten en een onderstel en u heeft al een geschikte eettafel. Andere mogelijkheden voor een meubel zijn salontafel, bed, bar en keukenblad.

Steenschotten bestellen

steenschotten salontafel   steenschotten bed   steenschotten bar

Steenschotten: Tuin

Steenschotten zijn ook goed te gebruiken in de tuin. Een tafel van de schotten kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Een geheel andere mogelijkheid is het maken van een vlonder of vloer in de tuin. Maar waarom zou u daar stoppen? Wilt u een vijver aanleggen, plantenbakken maken, een eethoek of een schutting? Er zijn zoveel mogelijkheden die de steenschotten u bieden. Het is een prachtig product, die u tuin doet opleven!

steenschotten plantenbak   steenschotten vlonder   steenschotten tuinset

Steenschotten: online bestellen

Bent u overtuigd van de mogelijkheden en charme die de steenschotten u kunnen bieden in en om het huis? U kunt ze heel gemakkelijk online kopen op onze website. Na uw bestelling worden de schotten aan huis bezorgd. De steenschotten zijn gemaakt van grenen hout, ze zijn voorzien van een tand en een groef. Omdat de schotten reeds zijn gebruikt in de steenfabrieken kunnen ze wat ruw zijn. Dit “probleem” is makkelijk te verhelpen, door ze licht op te schuren. Hierna zullen ze glad aanvoelen en zijn ze makkelijk te gebruiken voor een meubelstuk. De steenschotten zijn te verkrijgen in 2 verschillende maten.

Steenschotten bestellen

Wij zijn benieuwd welke creatie u maakt van de steenschotten!