Nieuw steigerhout

Steigerhoutbestel.nl: Home / Nieuw steigerhout

Nieuw steigerhout is vers gezaagd steigerhout van vurenhout. De afmetingen van het nieuwe steigerhout zijn; 3,2 x 20,0 x (in verschillende lengtes verkrijgbaar) cm. Omdat het steigerhout nieuw is heeft het nog de natuurlijke gele kleur van het vurenhout. Zo is er nog alles mogelijk met het nieuwe steigerhout. Het nieuwe steigerhout is te verkrijgen in de volgende afmetingen;

nieuw steigerhout3,2 x 20,0 x 200 cm.
3,2 x 20,0 x 250 cm.
3,2 x 20,0 x 300 cm.
3,2 x 20,0 x 500 cm.

Voordelen nieuw steigerhout

De verschillende soorten steigerhout hebben allen zijn voor- en nadelen. Zo heeft nieuw steigerhout de volgende voordelen;
+ Nieuw steigerhout is voordeliger in de aanschaf t.o.v. gebruikt steigerhout.
+ De maatvoering van nieuw steigerhout is nauwkeurig aangezien het vers gezaagd is.
+ Het hout is duurzamer dan gebruikt steigerhout.
+ Het hout is nog onbewerkt. Hierdoor kan je het hout naar eigen inzicht een kleur geven.

Verwerking nieuw steigerhout

Wanneer u besloten heeft om vers steigerhout te gaan gebruiken voor uw meubel of ander project kunt u, uw voordeel doen met de volgende tips met de verwerking van het hout.

– Nieuw steigerhout is vers gezaagd waardoor het verstandig is om het hout te schuren voor gebruik. – Gaat u het hout in huis gebruiken dan raden wij het aan om het eerst te laten acclimatiseren. Aangezien het hout nog gaat werken als het in huis wordt gebruikt.
– De randen van nieuw steigerhout kunnen als scherp worden ervaren. Gebruik een schaaf of schuurpapier om dit effect weg te halen.

Nadelen nieuw steigerhout

Een aantal nadelen zijn als benoemd van het nieuwe hout. Onderstaand een overzicht van eventuele nadelen;

– Het hout moet nog geschuurd worden voor gebruik.
– Vers steigerhout werkt doorgaans meer dan gebruikt steigerhout.
– Nieuw steigerhout heeft geen natuurlijke schuring gehad zoals gebruikt steigerhout

Nieuw steigerhout is vers gezaagd steigerhout van vurenhout. Het hout is nog onbehandeld en ongebruikt. U kunt zelf geheel bepalen welke uitstraling het nieuwe steigerhout krijgt. Zo kunt u steigerhout beits gebruiken om het hout een kleur te geven. Nieuw steigerhout is het goedkoopste soort steigerhout dat u kunt aanschaffen.