Gebruikt steigerhout kopen

Steigerhoutbestel.nl: Home / Gebruikt steigerhout kopen

Wilt u gebruikt steigerhout kopen voor een nieuw project dat u wilt beginnen? Steigerhoutbestel.nl levert verschillende soorten en maten gebruikt steigerhout bij u aan huis. Het steigerhout kopen kunt u gemakkelijk en snel online bij ons regelen.

Steigerhout kopen: Assortiment

Steigerhoutbestel.nl heeft een uitgebreid assortiment steigerhout dat u online kan kopen. Ons assortiment bestaat uit nieuw,gebruikt, geschaafd, douglas en behandelt steigerhout. U kunt dit in verschillende soorten en maten bestellen bij ons. Naast de verschillende soorten steigerhout leveren wij ook 2 soorten schroeven en verschillende soorten steigerhout beits. Zo kunt u het totale pakket aan materiaal bestellen bij ons.

Steigerhout kopen: Gebruikt steigerhout

gebruikt-steigerhoutGebruikt steigerhout is zoals de naam al zegt steigerhout dat al in gebruik is geweest. Hierbij moet je vooral denken aan steigerhout uit de bouw. De afmetingen van het gebruikte steigerhout zijn; 3,2 x 20,0 x (in verschillende lengtes verkrijgbaar) cm. Door het gebruik van het steigerhout inde bouw heeft het hout een robuuste en een wat grijze uitstraling. Het gebruikte steigerhout is te verkrijgen in de volgende afmetingen;

3,2 x 20,0 x 200 cm.
3,2 x 20,0 x 250 cm.
3,2 x 20,0 x 300 cm.
3,2 x 20,0 x 500 cm.

 

Steigerhout kopen: Levering

Na het steigerhout kopen leveren wij het hout bij u aan huis. In overleg met u spreken we een datum af wanneer het steigerhout geleverd kan worden.

Voordelen gebruikt steigerhout kopen

De verschillende soorten steigerhout hebben allen zijn voor- en nadelen. Zo heeft gebruikt steigerhout de volgende voordelen;

+ Direct robuuste grijze look
+ Gebruikt karakter door gebruik in bouw (cement, verf, schroefgaten, etc.)
+ Werking van het hout is er niet of nauwelijks
+ Een natuurlijke schuring gehad door gebruik