Transport

Transport vanaf €25,-

Levertijd

2-3 werkdagen

Contact

info@steigerhoutbestel.nl

Prijzen

Prijzen per plank!

Bouwtekening steigerhout

Met behulp van een bouwtekening een eigen meubel van steigerhout maken? Er zijn een aantal voordelen aan het gebruik maken van een bouwtekening als je een eigen meubel van steigerhout wilt maken. Het is tijd- en kosten besparend. Ook wanneer je niet erg handig bent, biedt een bouwtekening uitkomst ,  het gemak ervan en het eindresultaat mag er dan ook zijn.

bouwtekening steigerhout

Gratis bouwtekening steigerhout

Op het internet zijn diverse bouwtekeningen voor steigerhout te vinden. Er is een onderscheid tussen gratis en betaalde bouwtekeningen. Een voorbeeld van een aantal gratis bouwtekeningen zijn tekeningen die je kan openen met het tekenprogramma van Google genaamd Sketchup. Het nadeel is meestal dat de gratis bouwtekeningen voor steigerhout geen duidelijke handleiding hebben en bestaat uit 1 afbeelding. Dit is anders met betaalde bouwtekeningen.

Betaalde bouwtekening steigerhout

Zoals bovenstaand aangegeven bieden betaalde bouwtekeningen de gebruiker meer. De betaalde tekeningen zijn voorzien van een duidelijke handleiding en uitgebreide uitleg. Er wordt duidelijk uitgelegd welke maten je moet zagen en hoe je bepaalde delen moet zagen en monteren. Met andere woorden een duidelijke instructie. De bouwtekeningen zijn verhelderend, doordat er verschillende afbeeldingen zijn toegevoegd, zodat de klus gemakkelijk en snel geklaard is. Dit geldt ook voor de minder handige klusser onder ons.

Bouwtekening steigerhout meubelen

Een goede bouwtekening is het halve werk. Oftewel bespaar niet op je bouwtekening! Dan maak je zo een prachtig meubel. Het aankoopbedrag van je bouwtekening verdien je dik terug, door minder tijd kwijt te zijn aan het maken van je meubel en minder materiaalverbruik. Bekijk dus goed de mogelijkheden wanneer je begint aan bijvoorbeeld: een tafel, bed, hoekbank, tv meubel of bijvoorbeeld een stoel.
 

 

Veel gestelde vragen. Bekijk ze op de FAQ